Nabídku Barmanské kurzy: barbek či molekulární mixologie mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Staňte se barmanem: základní barbek kurz nebo kurz molekulární mixologie

Miroslav Dvořáček Teplice  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Miroslav Dvořáček

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Barbek kurz: naučíte se přípravu cca 25 drinků
Molekulární kurz: alko bonbony, espumy, pěny aj.
Suroviny v ceně kurzu, zapůjčení pomůcek
Varianty (2)
Barbek kurz: naučíte se přípravu cca 25 drinků
Molekulární kurz: alko bonbony, espumy, pěny aj.
Suroviny v ceně kurzu, zapůjčení pomůcek

Deci radosti, tři kapky vášně, zastříknout zkušenostmi, promíchat s úsměvem a dokonalý koktejl je na světě.

Pojďte si umíchat super zážitek okořeněný hodnotnými informacemi a degustacemi vynikajících drinků – vynikajících už jen proto, že je budete mít na svědomí vy. V barmanské škole Dead Bartenders' Club v Teplicích pořádají kurzy, ze kterých vyjdete jako králové shakeru. Určené jsou všem těm, kteří mají zájem o gastronomii, ať už chcete ohromit „jenom“ svoje blízké, nebo vás láká kariéra profesionálního barmana.

Na výběr je dvoudenní základní barbek kurz nebo třídenní kurz molekulární mixologie, v jehož rámci se stanete tak trochu alchymisty. Budete proměňovat skupenství koktejlů a připravovat třeba alkoholické bonbony, cukrové vaty nebo pěny. Kurzy se konají vždy ve všední dny od 9:00 do 15:00.

Dobré vědět: Po úspěšném absolvování základního barbek kurzu získáte certifikát CBA, jehož držitelé mohou vykonávat činnosti na pozici commis de bar.

Mixologie, ale i zbožíznalství a etiketa za barem

V základním kurzu se naučíte míchat přibližně 25 drinků, ochutnáte některé infuze, bittery a sirupy a seznámíte se s více než 150 druhy destilátů, likérů, sirupů a dalších alko i nealko produktů. Kromě toho vám ale vysvětlí i to, jak to za barem chodí, jak komunikovat s hosty i kolegy a jak výsledný drink vyšperkovat.

Molekulární mixologie už je trochu vyšší dívčí. Využívají se při ní novinky z vědních oborů – jen díky správným znalostem a postupům zvládnete vytvořit třeba gelový bonbon, ve kterém ale stále zůstává alkohol. Velmi snadno se totiž může stát, že se z něj vypaří. To ale absolventům tohoto kurzu nehrozí. 

Nahoru